Filiala Orășenească Câmpina

                                      ZIUA ARMATEI ROMÂNE LA CÂMPINA
La Câmpina, manifestările dedicate Zilei Armatei Române s-au desfășurat în Parcul Trandafirilor. A fost mai întâi salutul drapelului de luptă, urmată de o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți în frunte cu părintele protoiereu Grigore Melnic, apoi discursurile primarului Alin Moldoveanu, subprefectului Marius Soare și colonelului (r) Marian Dulă, președintelui Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din Câmpina.
Au fost depuse coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire Națională din partea: Primăriei Câmpina, Prefecturii Prahova, Bazei 2 Logistică Valahia, Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr”, Inspectoratului de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Poliției Municipale Câmpina, Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din MApN, partidelor politice, Spitalului Municipal, Spitalului de Psihiatrie Voila, Școlii Postliceale “Louis Pasteur”, unităților de învățământ din municipiu, Asociației Pensionarilor, societății Floricon Salub.
La finalul festivităților a urmat momentul cel mai așteptat, parada militară, aplaudată de cei prezenți la eveniment. Au defilat, pe acordurile Fanfarei Prahova a Centrului Cultural Județean, detașamente de la Garnizoana Ploiești – Baza 2 Logistică Valahia și Colegiul Național Militar “Dimitrie Cantemir” din Breaza.

Previous Article
Next Article