Filiala Județeană „Ziridava” Arad a ANCMRR

MÂNDRIE PENTRU FILIALA ARAD A A.N.C.M.R.R.

Cu ocazia ZILELOR ARADULUI 2018, Primăria și Consiliul Local al municipiului Arad au acordat distincții de excelență unor personalități care s-au evidențiat prin activitatea lor socială și profesională și au adus servicii importante comunității arădene.

Printre laureați se află și președintele Filialei „ZIRIDAVA” Arad a A.N.C.M.R.R., general-maior (r) VASILE-IONEL HEREDEA, care a primit prestigioasa distincție PRO URBE pentru modul profesionist și adecvat în care a condus acțiunile unității militare din Arad în timpul revoluției din decembrie 1989, dar și pentru anvergura actuală de om de afaceri, activitățile caritabile și implicarea în viața militarilor activi și de rezervă/retragere din Arad, din țară și din străinătate.

Este o cinste și o mândrie justificată să avem în fruntea noastră un om dedicat oamenilor printre care trăiește, fie ei militari sau civili.

Îi dorim sănătate și putere, să continue și pe mai departe frumoaselor inițiative pe care le desfășoară în plan personal, familial și social.

Mr.(r) Dorin Ocneriu

Previous Article
Next Article