Filiala Județeana „Ziridava” Arad

IN MEMORIAM

L-AM CONDUS PE ULTIMUL DRUM PE CAMARADUL NOSTRU DECEDAT, COLONELUL GHEORGHE VLAD
Ceremonia religioasă, în ritual neoprotestant, a fost oficiată în prezența fiicei Luminița, a ginerelui Vali, a familiei fiului Nicușor, a altor numeroase rude, prieteni, vecini din Arad, Bistrița, București și din alte orașe.
Din partea ANCMRR – Filiala „ZIRIDAVA” Arad a participat o numeroasă delegație în frunte cu președintele Filialei, gl.mr.(r) Vasile-Ionel Heredea, care a rostit un emoționant cuvânt de evocare a ofițerului de mare competență și probitate profesională, dar și a omului de aleasă calitate care a fost colonelul Gheorghe Vlad: „Un om adevărat, un militar dedicat, care de-a lungul carierei militare și după trecerea în rezervă a rămas același reper de cinste, corectitudine, implicare, dăruire, consecvență, pricepere, demn de urmat de toți cei care l-au cunoscut. A fost unul dintre cei mai valoroși ofițeri pe care i-au avut Regimentul 19 Mecanizat, Statul Major al Gărzilor Patriotice și Filiala ANCMRR Arad”.
Un detașament al Batalionului 191 Infanterie „Col. Radu Golescu” din Arad a prezentat onorul și a tras salve de foc, iar corul bisericilor neoprotestante arădene a cântat imnuri religioase întru odihna veșnică a celui plecat dintre noi.
Fie-i țărâna ușoară și amintirea nepieritoare!

Mr.(r) Dorin Ocneriu

Previous Article
Next Article