Filiala Județeană Tulcea „Contraamiral IACOB BALAN” a A.N.C.M.R.R

CONCURSUL DE MATEMATICA “Contraamiral VASILE URSEANU” – TULCEA

La Tulcea, in anul 2019 a avut loc concursul de matematica “Contraamiral Vasile Urseanu”, organizat de un membru al Comitetului A.N.C.M.R.R. “Contraamiral IACOB BALAN” Tulcea, cdor. (r.) Ion Zaharia, in colaborare Liga Navala Constanta si cu Inspectoratul Scolar Tulcea.

Premierea concursului de matematica „Contraamiral Vasile Urseanu” s-a desfasurat  pe data de 06.04.2019  in prezenta Prefectului de la acea data- Lucian Furturi, Primarului- Constantin Horea, din partea Ligii Navale Constanta și totodată inițiatorul concursului, Contraamiral de flotila(rtr.) Niculae Stefan , a organizatorului – președintele Ligii Navale Tulcea si totodata membru in Comitetul A.N.C.M.R.R. “Contraamiral IACOB BALAN” filiala a A.N.C.M.R.R. “Alexandru Ioan Cuza”, cdor. (r.) Ion Zaharia, a Inspectorului de matematica, profesori, părinți, juralisti și nu în ultimul rând elevii premiați (care merită felicitări pentru rezultatele obtinute), precum și a unui grup de elevi ai Colegiului de Marină „Alexandru Ioan Cuza” Constanța. La festivitate a mai participat si Prim-vicepresedintele A.N.C.M.R.R. Tulcea, cdor. (rtr.) Romeo Stoica.  Activitatea s-a desfășurat la nava muzeu „Republica”. Dupa ce personalitatile prezente au luat cuvantul, evidentiind importanta concursului pentru invatamant, laudand initiativa organizarii acestuia, precum si pe elevii participanti, dar si pe profesorii care s-au ocupat de pregatirea deosebita a concurentilor,  elevii premiați au primit Diplome din partea organizatorilor și cadouri din partea sponsorilor. Locul I – Manolache Vasile Gabriel – Scoala Turcoaia, Locul II si participant la Olimpiada Nationala – Gradinaru Adela Victoria – Liceul Grigore Moisil.

Pentru buna propaganda facuta Institutiilor militare de invatamant, organizatorii, dar si participantii,  merita toate felecitarile.

Previous Article
Next Article