Filiala Județeană Tulcea

ȘEDINȚA CONDUCERII C.J.

A PERSOANELOR VÂRSTNICE  –  TULCEA

    Astăzi la Prefectura Tulcea, în prezența subprefectului Timur Memet, a avut loc Sedinta conducerii C.J. al Persoanelor Vârstnice cu tema „Accesul persoanelor vârstnice din județul Tulcea la serviciile medicale si de laborator”, temă interesantă pentru toți pensionarii, inclusiv pentru pensionarii militari.
       Domnul Subprefect precum si Presedintele C.J.Tulcea al P.V.–cpt.cdor.(rtr.) Dumitrescu Ovidiu Anton, col.(r.) Nastac Gheorghe – vicepresedinte al ANCMRR Filiala „Contraamiral Iacob Bălan” Tulcea, dar si cdor.(rtr.) Stoica Romeo – prim-vicepresedinte al ANCMRR filiala Tulcea au pus intrebări privind modul de acordare a medicamentelor aflate pe rețetele medicale gratuite și compensate, precum și  analizele medicale gratuite la care au dreptul periodic pensionarii, intrebări la care au răspuns cu amabilitate dna. Vasile Eugenia – Directoarea Casei de Sănătate Tulcea, dna. Petrica Daniela – șef laborator ProMedica Tulcea si vicepreședinte la Colegiul Farmaciștilor Tulcea, precum si vicepreședintele Colegiului Medicilor Tulcea, dr. Ene Cristian.
      La activitate a mai participat și dna. Stanciulescu Mihaela – directoarea Casei de Pensii Județene Tulcea.
      Din răspunsurile date, printre altele, rezultă că pentru retetele medicale gratuite si compensate acordate in functie de afectiuni pensionarilor militari, M.Ap.N.-ul nu vireaza la timp banii catre farmaciile arondate la Casa OBSNAJ, pentru  MApN, creand astfel stare de disconfort pensionarilor militari prin timpul pierdut in recuperarea banilor de la Spitalul Militar Constanta, locul de unde acestia trebuie in baza Dosarelor intocmite sa-si recupereze Banii dati pe medicamentele gratuite din prescriptiile medicale.

Previous Article
Next Article