Filiala Județeană Tulcea

CONCURSUL DE MATEMATICĂ  “Amiral URSEANU”

     Ca în fiecare an, la Tulcea s-a desfășurat pentru elevii claselor a VIII-a din județ, concursul “Amiral URSEANU” la disciplina matematică, concurs organizat cu aportul deosebit al cdor.(r.) Ion Zaharia, membru in Comitetul A.N.C.M.R.R. “Contraamiral IACOB BALAN” Tulcea, totodată și președinte al Ligii Navale Filiala Tulcea.

Elevii participanți au dovedit buna lor pregatire, în final Scoala Gimnaziala “Alexandru Ciucurencu” din Tulcea dovedind că are elevi foarte bine pregătiți de doamna profesoară Tanta Costea, a obtinut locurile I, II, III si mențiune . Deasemeni și elevi ai Liceului “Grigore Moisil”, dovedind buna lor pregatire de către doamna profesoară Camelia Ivanov au obtinut un loc II si mențiuni. Câștigătorii concursului au primit Diplome din partea Ligii Navale Române și premii de la sponsori. La festivitatea de premiere, au fost onorați de prezența doamnei viceprimar – ANDALUZIA LUCA,  vicepreședintele Ligii Navale Constanța – c.am.fl.(r.) Nicolae Stefan, inspector de specialitate – prof. Monica Petre, din Constanta, prof. Ion Tiotoi care a participat și la întocmirea subiectelor pentru concurs, prof. Vali Radu, 4 elevi ai Școlii de Maiștri de Marină “Amiral Murgescu” Constanța și nu în ultimul rând cdor. (r.) Ion Zaharia, principalul implicat în organizarea la Tulcea a Concursului de matematică “Amiral URSEANU”, pentru elevii claselor gimnaziale.

După premiere, cei doi ofițeri au distribuit celor prezenti la festivitate câteva numere ale Revistei “Marea Noastră”, revistă editată de Liga Navală Română  și au făcut o bună reclamă colegiului nou înființat (reinființat), “Alexandru Ioan Cuza” Constanța, răspunzând la întrebările puse de cei prezenți, pe aceasta tema.

Cpt. cdor. (r.) ROMEO STOICA

Previous Article
Next Article