Filiala Județeană TULCEA

INTALNIREA  UNEI  DELEGATII  A  A.N.C.M.R.R. TULCEA, CU PRESEDINTELE  CONSILIULUI   JUDETEAN

Astazi, 24.10.2017, in prezenta Presedintelui A.N.C.M.R.R. Filiala Tulcea, domnul contraamiral de flotila (r.) NICOLAE FILIP, a domnului Presedinte al Consiliului Judetean, HORIA TEODORESCU, Membru de Onoare al A.N.C.M.R.R. “Alexandru Ioan Cuza”  din 2015 si nu in ultimul rand a Comandantului Garnizoanei Tulcea, dl. Cdor. ANTONEL VATAMANU, cativa membri delegati, au purtat astazi discutii pe diferite teme precum si a Legii Salarizarii si a Pensiilor Militare de Stat. De remarcat ca dansul a sustinut ca se face o confuzie atat in mass-media, cat si chiar la Ministerul Muncii, intre Pensiile Speciale si Pensiile  Militare de Stat, care nu ar trebui asimilate Pensiilor Speciale.

Membrii prezenti au pus unele intrebari Presedintelui Consiliului Judetean privind probleme de interes general  la care acesta a raspuns cu amabilitate si chiar invitandu-l pe dl. ing. Ionel CARAMAN, Directorul AQUASERV Tulcea sa dea raspunsuri precise la intrebarile puse de uni membri ai Filialei . Delegatii l-au rugat pe domnul Presedinte al C.J. sa duca mesajul lor si propunerile facute factorilor de conducere de la nivel central, membri filialei asteptand raspuns de la Bucuresti  la unele probleme.
Tinand cont ca maine este Ziua Armatei, in incheiere  dl. HORIA TEODORESCU, a urat celor prezenti, „La multi ani sanatosi”!

Cu prilejul Zilei Armatei, B.P. al A.N.C.M.R.R. Filiala Tulcea, in numele căruia semnează președintele acestuia, contraamiral de flotilă (r.) NICOLAE FILIP, vă urează dumneavoastră, militari activi, în retragere sau în rezervă, sănătate deplină și realizări alături de cei dragi!

      LA MULȚI ANI, ARMATĂ ROMÂNĂ!

     LA MULȚI  ANI, DRAGI  MILITARI !

Previous Article
Next Article