Filiala Județeană Timiș „Colonel Ion Enescu”

ANIVERSARE
Marți 10 August 2021, începând cu orele 12.00, în Piața Libertății din Timișoara, cu prilejul aniversării a 105 ani de la înființarea Brigăzii 18 Cercetare – Supraveghere „Decebal”, s-a desfășurat un ceremonial la care a participat și o delegație din partea ANCMRR, Filiala Județeană Timiș „Colonel Ion Enescu”, formată din : președinte –  col.(rtr.) Constantin GOMBOȘ, vicepreședinte – col.(rtr.) Gheorghe NEGRUȚ, membri –  gl.mr.(rtr.) Mihai CIUNGU,  gl.bg.(rtr.) Constantin Mărăcine și plt.adj.(rtr.) Constantin ONEAȚĂ.
        Au fost prezente cadre ale eșaloanelor superioare, cadre active ale Brigăzii 18 Cercetare – Supraveghere „Decebal”, generali în rezervă și retragere, comandanți ai Brigăzii, ofițeri și subofițeri în rezervă, oficialități locale și un sobor de preoți condus de mitropolitul Banatului IPS Ioan, cetățeni ai Timișoarei.
        După prezentarea onorului și a raportului a fost intonat Imnul de Stat al României. Au fost citite mesajele aniversare din partea SMG, SMFT și DGIA , precum  și ordinul de decorare  al Drapelului de Luptă.
        S-au înmânat diplome și plachete, au fost rostite alocuțiuni din partea oficilalităților locale si a reprezentanților eșaloanelor superioare.
       Activitatea s-a încheiat cu defilarea detașamentului de onoare și masa festivă la Restaurantul Militar al Garnizoanei.
A consemnat, vicepreședinte mr.(r.) Nicolae BUSUIOC

Previous Article
Next Article