Filiala Județeană Sibiu „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR „Al. I. Cuza”

Din activitatea filialei sibiene

Joi, 19 decembrie 2019,  în ultima ședință din acest an calendaristic, la Filiala Județeană Sibiu „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR „Al. I. Cuza” s-au auzit colinde.

În seara zilei de 18 decembrie, în sala mare a Cercului Militar din Sibiu a a avut loc un concert de colinde. Au cântat: Corul de studenți ai Academiei Forțelor Terestre „N. Bălcescu” condus de preotul militar Florin Pavel și Corul Catedralei Mitropolitane din Sibiu.  A fost ceva înălțător și am intrat, cu toții, în mirifica perioadă a sărbătorilor de iarnă.

A doua zi, la ședința săptămânală a filialei, am fost colindați de un grup de cinci colindători din Mărginimea Sibiului, aduși de colegul nostru col. (rtr) Vasile Duca, acum „mărginean” cu acte în regulă. Al doilea grup de colindători a fost constituit din doamnele de la „Crucea Roșie” din Sibiu, conduse de d-na Rodica Vâca. Multe dintre ele sunt membre susținătoare din filiala noastră.

La urmă, au interpretat o serie de colinde colegii noștri: mm.pr. (rtr) Longin Tămâian și Gheorghe Bozdoc (membru susținător și cântăreț în Corul Mitropoliei). În încheiere toți cei prezenți în sală au cântat, cunoscuta colindă, „O, ce veste minunată!”

Următoarea ședință o vom ține în 9 ianuarie 2020, când vom sărbătorii festiv „Sfinții de Iarnă”- Ștefan, Vasile și Ioan.

Până atunci vă dorim: Crăciun și An Nou cu bucurie, La Mulți Ani! și anul 2020 să fie un an plin de împliniri!

 

 

Previous Article
Next Article