Filiala Județeană Sibiu „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR „Al. I. Cuza”

Din activitatea filialei sibiene

Joi, 12 decembrie 2019, la penultima ședință din acest an, la Filiala Județeană Sibiu „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR „Al. I. Cuza” s-au desfășurat următoarele activități:

Decernarea de „Diplome Aniversare”, la 84 membri (pensionari militari rezerviști și membri susținători) care au împlinit o „vârstă rotundă”….95; 90; 85; 80, 75…50 de ani.

De asemenea, s-au decernat 2 diplome de excelență: Domnului Col. (rtr) Ștefan Vișan pentru activitatea literară desfășurată. În acest an (2019) a publicat ce-a de-a 20-a carte.

A doua diplomă de excelență a fost decernată d-nei Georgeta Cosma, președinta Consiliului Județean Sibiu al Persoanelor Vârstnice, pentru buna colaborare cu filiala noastră.

În partea a II-a a ședinței s-a desfășurat Concursul Anului al filialei noastre. Concursul a constat din recunoașterea obiectivelor istorice și turistice vizitate cu prilejul excursilor din acest an (în luna decembrie nu facem excursii; mai stăm și pe-acasă). În acest an am organizat 15 excursii, din care 7 în străinătate (Italia; Polonia; Grecia (Insula Corfu); Ucraina; Israel; Turcia; Serbia).

Răspunsurile la întrebări, după prezentarea video, au fost contabilizate de o comisie din Biroul permanent al filialei. Câștigătoarea d-na Mihaela Voevoda, membră susținătoare, a primit: o cupă transmisibilă, o cupă, o diplomă, o sticlă de șampanie și va beneficia de gratuitate în prima excursie pe care o vom organiza anul viitor (2020).

La finalul ședinței a fost prezentat ultimul număr al revistei noastre trimestriale, din acest an, „Rezervistul sibian” nr. 4 (24)/ oct.-dec. 2019.

Explicația fotografiilor

  1. Trofeele Concursului așteaptă câștigătorul;
  2. Col. (rtr) Vasile Duca a primit Diploma Aniversară la 65 de ani;
  3. Col. (rtr) Ioan Bogati a primit Diploma Aniversară la 65 de ani;
  4. Plt. adj. șef (rtr) Constantin Olaru, membru în Comitet,   a primit Diploma Aniversară la 75 de ani;
  5. D-na Carmen Marian, membră susținătoare, a primit Diploma Aniversară ;
  6. D-nul ing. Sorin Nicolae Olariu, membru susținător, a primit Diploma                                                                                                                              Aniversară;
  7. D-na Georgeta Cosma, preș. CJS al Pers. Vârstnice a primit o Diplomă de                                                                                                                        Excelență;
  8. Încă o dată, sala a fost plină;
  9. D-na Mihaela Voevoda, câștigătoarea concursului;
  10.  Revista „Rezervistul sibian” nr. 4 (24) / 2019;

00

Previous Article
Next Article