Filiala Județeană Sibiu „Gl. Ilie Șteflea”

Din activitatea filialei sibiene

Au trecut și sărbătorile pascale. Membrii Filialei Județene Sibiu „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR s-au reîntâlnit, cu ocazia ședintei săptămânale, la Cercul Militar Sibiu.

Joi, 12 aprilie, sau prezentat documentele recent primite de la ANCMRR-Central, precum și proiectul noului statut. S-au făcut solicitări pentru a preda formularele 230, cu cei 2% din impozitul pe pensii în anul precedent.

Președintele filialei, Col. (rtr) Ioan Părean, a făcut o prezentare video, a părții a II-a, din conferința: Mărginimea Sibiului, respectiv zona etnofolclorică dintre Săliște și Orlat.

S-au făcut precizări referitoare la excursia, care va avea loc în zilele de 14 și 15 aprilie, în zona Sinaia, Brașov, Râșnov, Șinca Veche.

S-a prezentat un model de pix-aniversar (România la Centenar), care, împreună cu o insignă specifică acestui an  vor fi înmânate fiecărui membru al filialei cu ocazia Zilei Rezervistului Militar (31 mai 2018).

După încheierea ședinței, Comitetul filialei s-a adunat în birou, unde s-au ciocnit ouă roșii și câte un pahar cu vin. Hristos a înviat !

A consemnat, Col.(r) Ioan Părean

 

Previous Article
Next Article