Filiala Judeţeană BUZĂU ,,Mareșal Alexandru Averescu’’

La data de 01 octombrie 2020, „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”  a fost sărbătorită într-un cadru festiv la sala Nicu Constantinescu din incinta Primăriei Municipiului Buzău. În prezenţa domnului  Ionuţ Sorin  Apostu – viceprimar, a avut loc festivitatea de premiere a câştigătorilor „Cupei Seniorilor” la şah, remi şi table, competiţie care anul acesta a ajuns la cea de a cincea ediţie, desfăşurată cu respectarea procedurilor impuse de evoluţia  COVID – 19.

Desfăşurarea acestei competiţii a fost posibilă datorită generozităţii comandantului garnizoanei, care prin comenduirea de garnizoană, a pus la dispoziţie spaţii în aer liber în care s-au putut respecta toate măsurile determinate de COVID – 19. Membrii filialei aduc sincere mulţumiri factorilor implicaţi, pentru sprijinul acordat, fără de care nu se putea organiza „Cupa Seniorilor”.

Filiala Buzău a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Mareşal Alexandru Averescu” a organizat şi desfăşurat această activitate în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău, cu participarea seniorilor reprezentând structuri municipale şi judeţene ale persoanelor vârstnice.

Pe această cale aducem cele mai sincere mulţumiri organizatorilor şi participanţilor.

La următoarea ediţie, care sperăm să se desfăşoare în condiţii normale de sănătate, să avem o mai mare participare.

Câteva imagini  ne dorim să fie edificatoare şi în acelaşi timp stimulent pentru participarea mai multor seniori la următoarea ediţie în anul 2021.

Preşedintele Filialei Buzău – col.(r) Bălăceanu Gheorghe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Previous Article
Next Article