Filiala Judeţeană BUZĂU ,,Mareșal ALEXANDRU AVERESCU’’

Rămas bun, 
domnule general de brigadă dr. ADRIAN  SOCI

Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere Filiala Buzău regretă trecerea neaşteptată în lumea veşnică a generalului de brigadă dr. ADRIAN  SOCI, locțiitor al comandantului Diviziei 2 Infanterie „Getica”.
Acum, la pierderea unui camarad cu o calitate morală şi profesională deosebită, care a păstrat vie tradiţia militară, devotat uniformei militare şi având un respect total pentru credința și valorile neamului românesc, cadrele militare în rezervă și retragere, membri ai asociației îşi exprimă profundul regret la trecerea în lumea veșnică a generalului de brigadă dr. ADRIAN  SOCI.

Generalul de brigadă dr. Adrian Soci, camaradul, va rămâne veşnic în amintirea noastră, a militarilor, iar momentele grele ale despărţirii  nu vor fi niciodată uitate. Armata Română a pierdut un militar destoinic, care a strălucit prin rezultate și performanțe de-a lungul întregii sale cariere, fiind decorat de-a lungul timpului cu numeroase distincții, amintim: Bronze Medal – SUA, Medalia „NATO – non article five”, Virtutea Militară în Grad de Cavaler, Emblema de Onoare a Statului Major General, Emblema de Onoare a Forţelor Terestre, Credinţa Andreiană – Episcopia „Dunării de Jos”.
Transmitem sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune familiei îndoliate, greu încercate de dureroasa pierdere.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

General de brigada ADRIAN SOCI

Previous Article
Next Article