Filiala Judeţeană BRĂILA ,,MIHAI VITEAZUL’’

Săptămîna trecută s-au incheiat seria întîlnirilor camaraderești între pensionarii militari. A devenit deja o tradiție, inițiativa biroului permanent al Filialei Brăila a A.N.C.M.R.R. împreuna cu a altor asociații din anul 2012, ca pensionarii militari din unitățile militare „abuziv desființate” din Județul Brăila  să se întîlnească anual  cu camarazii lor din toată țara.

Și anul acesta, cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei Române și a Zilei artileriei,  cadrele militare care au lucrat in R. 25 Art. (01481), R. 65 Art. at (01478) și R. 258 Art. (01267) în perioada 25 octombrie – 4 noiembrie au sărbătorit într-o atmosferă deosebit de prietenoasă faptul că au avut posibilitatea de a se mai vedea și a depăna amintiri plăcute, mai puțin plăcute dar și hazlii din perioada în care au lucrat împreună.

După cum spuneam, au participat apoximativ câte 100 generali, ofițeri, maiștrii militari, subofițeri dar și  civili din fiecare unitate și din toată țara. Au fost prezenți mulți comandanți ai acestor unități, inclusiv comandantul care a înființat  R. 285 Art. în 1968 – col. Dochia Ion.

Cei prezenți au hotărât ca asemenea acțiuni să continuie mulți ani .

Biroul Permanent al Filialei Brăila le va asigura și în viitor toate condițiile ca întâlnirile  să se bucure de un real succes.

Noi le dorim la toți prezenții dar și la cei ce nu au putut participa – viață lungă cu sănătate și numai bucurii în familiile lor.

dscn0656 dscn0657 dscn0658 dscn0668

Previous Article
Next Article