Filiala Județeană Bistrița Năsăud ,,General GRIGORE BĂLAN”

O mică donație, pentru sănătatea bistrițenilor,  din partea cadrelor militare în rezerva și retragere

din M.Ap.N.

Filiala județului Bistrița-Năsăud „General Grigore Bălan” din cadrul A.N.C.M.R.R. „Alexandru Ioan Cuza” a hotărât să doneze din cotizația adunată pentru anul 2020 suma de 2.000 lei către Spitalul Județean de Urgență a județului Bistrița-Năsăud.

Filiala rezerviștilor militari bistrițeni a ajuns la concluzia că este benefic a contribui, în limita posibilităților, la acordarea unei mici donații, care să contribuie la marele efort de finanțare al acestui spital, în marea campanie de combatere a pandemiei COVID -19, un mare flagel mondial, cu multiple implicații socio-economice naționale și mondiale.      

Toți bistrițenii cunosc marele efort făcut de către minunatul personal medical din cadrul Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, care merită tot respectul și stima întregului județ.

La nivel național, Ministerul Apărării Naționale, prin personalul activ din structura sa și a tuturor Asociațiilor de rezerviști din sistem, au contribuit și contribuie și în continuare la acest mare efort național de combatere a pandemiei Covid-19.

Fără a repeta acțiunile Ministerului Apărării Naționale, în această mare acțiune națională, rezerviștii militari s-au implicat și se implică în continuare în multe acțiuni de lămurire a maselor largi a populației, pentru a se conștientiza ceea ce înseamnă decența și comportamentul distant în relația socio-umană a populației, pe stradă și în magazine.

Col.(r.) Ioan Cordovan-membru al Consiliului de conducere al filialei B.N. „General Grigore Bălan”

O mica donație pentru sănătatea bistrițenilor

Previous Article
Next Article