FILIALA  JUDEȚEANĂ ARGEȘ „POSADA” a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere .

         02 octombrie 2019 – o altfel de seară literară „ GÂNDURI LA-NCEPUT DE SEARĂ, organizată la Biblioteca Comunală Albeștii de Argeș și la Biblioteca Comunală Aref, Muzeul Satului Aref „Casa Memorială ROZEANU” din Comuna Aref și Căminul Cultural Aref.

ORGANIZATORI:

* prof. dr. George  BACIU, redactor șef al revistei SUFLET  ROMÂNESC;

*col.(rtr.) Laurențiu  DOMNIȘORU, președintele Filialei Județene Argeș a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere ,,A.I.Cuza”;

* bibliotecar Marilena  RĂDULESCU, Biblioteca Comunală Albeștii de Argeș;

* prof. Cezar  BĂDESCU, istoric, comuna Arefu;

* bibliotecar Elena HODOȘ, Biblioteca comunală Arefu.

DIN PROGRAM:

* Vizitarea expoziției ATLAS AET – Albeștii de Argeș, coordonator Cornel CÎRSTEA. Pe simezele expoziției au fost expuse lucrări semnate de copiii: Ștefan TUDOR, Alexandru SORESCU, Robert JOIȚA, Andreea ISTRATE și Yasmyn Kour SINGH ( India, vine în fiecare vară în Albeștii de Argeș pentru a se întâlni cu prietenii săi și a picta).

* Proză scurtă. Au recitat din creațiile proprii poezii cu tematică – Toamna: Lidia MANEA, Ana-Maria MANEA, Elena TOTEANU – poezii din ciclul „Doamna codrilor”, prof. Elena EȘANU- ȘERBĂNESCU ( poeme scurte de Omar KAIAM  și OREON” de Geo BOGZA), și prof. Valentina  DOMNIȘORU și col. ( r.) Marian NICOLAE poeziile „Miraj” și „Descătușare, autoare col. (r.) Rodica  NICOLAE.

* George CÂRSTEA a prezentat cartea „DE BUNĂ ȘI REA CREDINȚĂ”, autor Ioan PAVEL- Câmpulung Muscel.

* Vizită în Comuna AREFU de Argeș la Muzeul satului „Casa memorială ROZEANU”, Biblioteca Comunală Arefu și Căminul Cultural Arefu, unde au fost prezentate evenimente din lumea satului arefean.

NOTĂ: Pentru exemplificare vă prezentăm imagini de la minunatul eveniment intitulat „Toamnă culturală”.

PREȘEDINTELE  FILIALEI  JUDEȚENE ARGEȘ „POSADA”

Colonel ( rtr.) Laurențiu  DOMNIȘORU

Previous Article
Next Article