Filiala Județeană Argeș

25 Octombrie 2023 – ZIUA  ARMATEI  ROMÂNE
       Cimitirul Eroilor din garnizoana Curtea de Argeș – ceremonial militar religios, depuneri de coroane de flori, defilarea subunității de onoare constituită cu acest prilej. Alături de cadrele active, în rezervă și în retragere au fost personalități ale municipiului, elevi de la Liceul Tehnologic „FERDINAND I”, de la liceul Tehnologic „REGELE MIHAI I” și Școala Gimnazială „BASARAB I”.
          A urmat un Te Deum susținut de preoții militari din garnizoană. Comandantul, domnul lt.col. Costinel POPA a prezentat mesajul Șefului Statului Major al Apărării cu acest prilej aniversar.  Viceprimarul municipiului, domnul ing. Ștefan DUMITRACHE, a vorbit despre importanța aniversării și a transmis urările Consiliului Local pentru cadrele active, în rezervă și în retragere.
         S-au depus coroane de flori: B.33 V.M. „POSADA”, Formațiunile din M.A.I., Primăria Municipală, Asociația Județeană „POSADA” a A.N.C.M.R.R., Liceul Tehnologic „FERDINAND I”, Liceul Tehnologic „REGELE MIHAI I”, Școala Gimnazială „BASARAB I”, Partidul A.U.R. S-a păstrat tradiția și s-a făcut o poză de grup cu participanții la eveniment.
         Apoi subunitatea de onoare constituită cu acest prilej a defilat prin fața participanților.
         Conform Ordinului M.P. 978 din 04 octombrie 2023, cu acest prilej a fost înaintat la gradul de „colonel”, domnul lt.col. (rtr.) Dănuț PETRESCU.
         Vă prezentăm imagini de la acest eveniment.
 PREȘEDINTELE FILIALEI  JUDEȚENE ARGEȘ „POSADA”
Colonel ( rtr.) Laurențiu  DOMNIȘORU

Previous Article
Next Article