Filiala Județeană Alba „ Gemina”

Prezentăm   o scurtă informare cu principalele activități desfășurate in ziua de 24.03.2015 cu ocazia prezentării bilanțului pentru perioada martie 2014 – martie 2015.

La ședință au participat 45 de membri ai filialei și 10 invitați. Dintre invitați amintim pe: col. Domșa, comandantul garnizoanei; col. Agârbiceanu, comandantul Centrului Militar Județean; reprezentanți din cadrul Prefecturii și ai Consiliului Județean . General de brigadă în rezerva, ing. Belci Ioan, președintele Filialei judetene a prezentat raportul cu principalele activități desfașurateîn perioada amintită mai sus. Au fost scoase în relief activități structurate pe urmatoarele categorii:

– problema pensiilor militare;

– problema gratuității medicamentelor și a asigurării asistenței medicale;

– activități multiple desfășurate pe linie cultural-educativă ;

– relații de colaborare cu alte structuri de pensionari din mun. Alba Iulia cât și cu alte filiale ale A.N.C.M.R.R.

La punctul 2 col(r). Galdea Ioan a prezentat planul cu principalele activități ce se propun pentru anul 2015, iar la punctul 3, lt.col. Raducea a prezentat bilanțul activității financiare pe anul 2014 și Proiectul de Buget pe anul 2015.

În discuțiile purtate atât de membrii asociației cât și de invitați, au fost scoase in evidență o serie de activități bine organizate. Dintre acestea s-a remarcat activitatea de la Bâlea Lac cu ocazia a 40 de ani de la darea in exploatare a drumului Transfăgărășan..

Ultimul punct al ordinii de zi a fost organizarea unui parastas in memoria celor 5 membri din asociație decedați, parastas organizat la Capela din incinta Colegiului Militar „Mihai Viteazul”.

Presedintele Filialei Judetene Alba „ Gemina”

General bg. (r). ing. Belci Ioan

 

Previous Article
Next Article