Filiala Județeană ALBA

Ziua Veteranilor de Război a fost celebrată la Alba Iulia astăzi, 29 aprilie, de la ora 10.00, în Cimitirul Eroilor, printr-un eveniment organizat de autorități. În această locație a fost amplasat un catarg destinat arborării permanente a Drapelului României.

Activităților s-au desfășurat cu respectarea regulilor de distanțare fizică și siguranță prevăzute de reglementările în vigoare privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19.

Au participat reprezentanți de la: Instituţia Prefectului – Judeţul Alba, Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Arhiepiscopia Ortodoxă Română, Unitățile militare (M.Ap.N., M.A.I.) din Garnizoana Alba Iulia, Direcția Județeană de Informații Alba, Oficiul Județean de Telecomunicații Speciale Alba, Cercul Militar Alba Iulia, Asociația Veteranilor de Război, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere, Asociația Cultul Eroilor, Asociația Avram Iancu, Servicii și instituții publice din județul Alba, partide politice.La acest eveniment au participat si doi veterani de razboi LAUREAN DEAC si GHEORGHE HATEGAN

Eforturile ANCMRR -FILIALA ALBA au dat roade. A fost in sfirsit, instalat catargul pentru arborarea permanantă a drapelului national!! Vom face diligențe pentru montarea in cimitirul eroilor si a altor elemente necesare, inclusiv pentru ridicarea unui monument pantru cinstirea eroilor R.91 INFANTERIE!

 Col.(rtr) Panduru Nicolae

Previous Article
Next Article