COMUNICAT  Nr. 4 din 31.03.2015

În ziua de 21.03.2015, Grupul autointitulat „al sindicatului cadrelor militare în rezervă și în retragere MUNTENIA SUD” a dat publicității un „mesaj”, adresat președintelui României, în care solicită să se acorde o audiență reprezentanților  „grupului” respectiv. În cererea, autorul adresează invective și jigniri grosolane unor personalități din Guvernul României, respectiv primului ministru Victor Ponta și vice-premierului Gabriel Oprea. Pretextul acestei audiențe ar fi „informarea despre situația excepțională” în care ar fi fost aduși de „regimul Boc-Ponta-Anastase-Oprea”.

Cu profundă indignare constatăm că în așa zisa delegație a fost inclusă fictiv, (pe hârtie) și A.N.C.M.R.R., afirmație absolut neadevărată, care nu are nici o legătură cu Asociația noastră.

Suntem obligați să-i informăm pe cei care, se pare, au uitat jurământul militar, nu mai au nimic din respectul pe care trebuie să-l acorede calității de cadru militar și care prin aberațiile lor se erijează în „salvatori” ai tuturor razarviștilor militari.

Prin modul în care se manifestă, caracteristic de altfel acestei structuri ilegale care este S.C.M.D, aduce prejudicii grave onoarei militare, interesului național, statului de drept și demnității militare.

Stimați camarazi,

Asociația noastră respinge cu hotărâre orice manifestări și aprecieri de genul celor proferate în documentul menționat și nu este implicată sub nici o formă în această acțiune.

Reiterăm și cu această ocazie  necesitatea de a respecta în permanență prevederile Statutului A.N.C.M.R.R. și de a lua atitudine fermă, cu onoare și demnitate față de astfel de manifestări, care nu sunt demne de un rezervist militar.

VICEPREȘEDINTE A.N.C.M.R.R.

Gl.mr.(r) //Victor CONSTANDA//

Previous Article
Next Article