COMUNICAT  Nr.18 din 15.11.2018

Stimaţi camarazi,

Urmare la comunicatele noastre anterioare, precum şi a scrisorilor primite de la Consiliul Judeţean Vrancea, rezultă că la 24 noiembrie a.c., orele 10.00 va avea loc la Mărăşesti, a treia campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale.

Rugăm toate filialele ANCMRR să atragă un număr cât mai mare de membri pentru a participa şi la această etapă a proiectului.

Precizăm că participarea este facultativă, fiind o activitate patriotică și de demnitate națională iar toate cheltuielile de deplasare, cazare şi masă, şi unelte  cad în sarcina participanților.

La 22 noiembrie a.c. preşedinţii filialelor participanţi la Conferinţa Naţională Extraordinară vor comunica detaliile organizatorice de participare, acolo unde este cazul (număr de participanţi, aranjamentele cu transportul, hrana şi cazarea, puncte de contact ale persoanei, persoanelor care răspund de activitate, altele).

Facem precizarea că organizatorii solicită ca participanții să fie echipați corespunzător pentru acțiunea de plantare, cu un hârleț/lopată, cizme din cauciuc și să respecte măsurile și instrucțiunile de plantare.

Toate datele de participare vor fi comunicate atât persoanelor de contact cât şi la secretariatul ANCMRR.

Persoana de contact și coordonatorul echipei de proiect este col. (r.) Eugen Lazăr, tel. 0726 388 694, e-mail : eugen.lazar2015@ gmail. com. (pentru filialele din Bucureşti şi Ilfov, plt. maj.pr.(r) Dumitru Vasiliu, tel 0729012633).

Alăturat se găsesc scrisoarea de la C.J. Vrancea şi unele precizări.

Rugăm să confirmati primirea acestui comunicat pe adresa de email a ANCMRR.

Președintele Asociației Naționale a Cadrelor Militare

în Rezervă și în Retragere ”Alexandru Ioan Cuza”

General- locotenent (r) //Neculai BĂHNĂREANU//

adresa cjvn sistemul national de aparare

Comunicat nr.18 din 15.11.2018

Noutati

 

Previous Article
Next Article