COMUNICAT – APEL

APEL
ÎN SPRIJINUL SINISTRAŢILOR

Stimaţi camarazi,
Suntem convinşi că aţi urmărit şi aţi constatat că în cursul acestui an ţara noastră a trecut prin momente dificile în ceea ce priveşte condiţiile meteorologice.
Au fost manifestări violente ale naturii materializate prin puternice averse şi descărcări electrice asimilate cu grindină şi vijelii care au făcut prăpăd în întreaga ţară şi au dus la zeci de case distruse prin inundaţii ori surpări de teren, mii de oameni rămaşi fără adăpost, aduşi în pragul disperării sau culturi întinse de grâu, orz sau rapiţă compromise în totalitate. Faţă de toate aceste stihii ale naturii considerăm că nu trebuie să rămânem impasibili la dezastrele suferite de români.
Conducerea centrală a ANCMRR cheamă pe toţi membrii asociaţiei noastre să fie cât mai aproape de aceşti oameni care au pierdut tot ce au agonisit de o viaţă, să încercăm să le alinăm şi noi puţin durerile.
Biroul permanent central recomandă organelor de conducere ale filialelor şi subfilialelor să contacteze organele locale pentru a le sprijini în ajutorarea familiilor de sinistraţi.
O contribuţie cât de mică financiară ori materială, precum şi alte forme pe care fiecare structură le consideră, vor fi, cu certitudine, un gest de suflet care va alina puţin suferinţele. Filialele judeţene sunt rugate, ca pe măsura intervenţiilor ce le vor face, să informeze şi BPC al ANCMRR pentru a putea fi aduse la cunoştinţa mass media despre contribuţia noastră în asemenea situaţii.
Cu această ocazie reiterăm necesitatea menţinerii, în continuare, a unităţii şi coeziunii rezerviştilor militari din ANCMRR, care alături de Armata României participă la realizarea stării de normalitate a ţării.

p.PREŞEDINTELE A.N.C.M.R.R.
Primvicepreşedinte// General locotenent(r)VICTOR DUMITRESCU //

Comunicat apel

Previous Article
Next Article