Filiala Județeană Brăila a A.N.C.M.R.R

Cu prilejul Zilei Armatei României, Filiala Brăila a A.N.C.M.R.R., a contribuit financiar și a organizat o ceremonie de dezvelire a două plăci comemorative cu numelor unor eroi din cel de al doilea război mondial, pe un monument din orașul Ianca. La eveniment au participat oficialități ale orașului, militari activi, pensionari militari, copii precum și locuitori ai urbei. A fost intonat imnul de stat, un grup de preoți a oficiat o slujbă religioasă, s-au depus coroane de flori, mai multe persoane au rostit alocuțiuni iar un grup de copii în frumoase veșminte naționale au recitat versuri închinate eroilor patriei. La sfârșitul activității, militarii activi și rezerviștii din Brăila au vizitat muzeul de istorie al orașului înființat și dezvoltat prin strădania personală a profesorului de istorie, pensionar – Ion Bărbuceanu

Activitatea organizată în exclusivitate de filiala noastră s-a bucurat de multă apreciere din partea celor prezenți și nu numai.

Mulțumim pe această cale comandanților garnizoanelor Brăila și Ianca care ne-au sprijinit pentru desfășurarea acestei activități.

Previous Article
Next Article