Legat de abrogarea Cap. IV al Legii 329/2009
 • Va salut !
  Observ ca ati luat la cunostinta de faptul ca propunerea PLx-402/2014 de abrogarea a prevederilor Cap. IV al Legii 329/2009 a fost votata cu o larga majoritate *doar 6 voturi CONTRA si 41 ABTINERI (cei mai multi de la pdl ) si ca a fost trimisa la promulgare, la presedinte.
  Prin postarea pe site-ul Dumneavoastra inteleg ca sunteti constienti ca cei mai multi afectati sunt ... rezervistii militari !
  Cum ANCMRR funcţionează sub înaltul patronaj al preşedintelui României, m-as astepta sa faceti o minima interventie pentru a se producere fericita INDREPTARE A MIZERIILOR pdl-iste ( si nu numai pdl-iste) !
  Cu cat intarzie mai mult promulgarea, cu atat voi considera ca interventia Dumneavoastra a fost minima, nebagata in seama, sau ... lipsa !
  Daca cumva propunerea va fi returnata Parlamentului, atunci se va vedea cat sunteti de ascultati de presedinte, daca cumva chiar mergeti la Cotroceni...!

  Ca de obicei, fara mari asteptari in ce va priveste,
  Cpt.cdor (rez) av. Alexandru Groparu (Dan) (alexandru.groparu@gmail.com)
  Tel. 0720211122
 • Cu dreptatea mori de foame. Oricum dupa legea pensiei din 2010 reglementa clar cine poate cumula pensia cu salariul, dar FMI-ul e mai tare decat Parlamentul Romaniei.
 • Stai sa vezi ca urmeaza masuri de aplicare de la Ministerul muncii, etc.
 • Va spun sincer ca in administratia publica poti ocupa un post foarte greuuu.

Bine ai venit, vizitatorule!

Implica-te acum!
Conecteaza-te acum prin: