Comentaţi, dacă puteţi !
 • Pensiile militarilor comunisti trebuie desfiintate
  BY MIHAI GIURGEA on 16 MAI 2014 • ( 23 )


  Sunt imense, sunt multe – si sunt nemeritate!

  In primul rand – n-au contribuit.

  Ati auzit bine: de 70 de ani, nimeni n-a pus un leu in fondul de pensii, nici pentru militari, nici pentru securisti (Departamentul Securitatii Statului). Nici ei n-au platit, si n-a platit nici Statul pentru ei (asa cum a mintit Presedintele Romaniei). Orice leu transferat de vreo institutie de stat, in fondul de pensii, trebuia sa lase urme: ordinul de plata lunar, cu motivul legal al transferului. Ei bine, NU EXISTA asemenea transferuri de bani. NU EXISTA nici un ordin de plata. In consecinta, sa platesti pensii unora care n-au contribuit cu nimic este i-le-gal. Este o deturnare de fonduri. Nimeni nu zice nimic, ca le e frica de scandal: dar putem oricand sa facem o plangere penala, impotriva Casei Nationale de Pensii. Pentru ca din banii nostri iau pensii!

  In al doilea rand – Militarii comunisti nu erau militari. Pentru ca nici armata comunista nu era armata. Erau niste activisti scarbosi, cu arma, si cu dreptul de a teroriza populatia Romaniei, ca sa nu se revolte de foame.

  Principala lor activitate era sa

  Flendureasca hartii dintr-un birou in altul, ca orice bugetar imputit.
  Culeaga cartofii de pe camp.
  Se faca din cand in cand, ca se antreneaza.
  In toata cariera lor, n-au aparat Romania de nimeni. Singura data cand au tras efectiv, au tras in…poporul roman, in 1989. Sa fie clar: atunci armata a tras in plin (si cu totala incompetenta), in civili nevinovati, care pur si simplu demonstrau.

  Au tras, pana cand a venit Iliescu, cu binecuvantarea rusilor, si a preluat spectacolul. In clipa aia, toti asa-zisii “militari” au facut ascultator stanga-mprejur si s-au inchinat noului Voda.

  In decembrie 1989, n-a fost nici un act de eroism:

  l-au tradat pe Ceausescu (pe care il pupasera in cur cu totii), pentru rusi.

  In frunte cu colonelul Mircea Dogaru, actualul sindicalist latrator, care este reprezentativ pentru armata comunista: n-a facut nici o zi de armata, n-a facut liceul militar, nici Academia militara, ci…Facultatea de Istorie! Si a fost parasutat ilegal in Armata, pentru ca socrul lui era prieten cu Ilie Ceausescu.

  Pai asa ceva, in Romania de azi, se numeste trafic de influenta – se pedepseste cu puscaria!

  Astia sunt marii “specialisti” comunisti, in artele militare.
  Astia sunt pensionarii militari, care se bat cu pumnul in piept ca sunt mari patrioti.
  Astia sunt liderii sindicali.
  Pe pensiile astora cheltuieste Romania 12 miliarde de euro anual, de nu mai are bani de avioane, si au ajuns ungurii sa ne patruleze spatiul aerian.
  Nu micsorate, nu normalizate: desfiintate!

  In clipa asta, cand Romania este in NATO si lupta impotriva Rusiei, sa le mai dai bani unor asemenea putori (care si-au tradat si tara, dar si juramantul militar), este o nebunie.

  Marea majoritate merita, nu pensii de 7000 de euro (ca Dogaru), sau 12.000 de euro (ca asa-zisul general spagar Oprea): ci PUSCARIA.

  Singurii militari reali din Romania, sunt militarii NATO de astazi.

  Cei cu experienta in Irak si Afghanistan. Cei care or sa moara acum pentru voi, daca ne invadeaza rusii. Doar ei.

  Ca pensionarii militari, va asigur ca o sa-i intampine pe rusi cu flori! Or sa uite de “batranete” si or sa se inscrie voluntari in Gestapo-ul rusesc, sa vaneze “dusmani ai poporului”.

  Iar pe voi or sa se cace, cum s-au cacat pe romani, toata viata lor.

Bine ai venit, vizitatorule!

Implica-te acum!
Conecteaza-te acum prin: