O, ce veste minunata ...!
 • S-a facut 1 Mai si nu mai citim nimic nici la comunicate si nici la forum...
  Va aduc eu la cunostinta, dragi camarazi de la ANCMRR, ca la Senat s-a depus de prin martie a.c. un proiect de lege care vizeaza abrogarea prevederilor Cap. IV al Legii 329/2009: este vorba de propunerea B 103/2014 !
  Ar suna bine daca n-ar fi de fapt O BATAIE DE JOC A GUVERNANTILOR LA ADRESA TUTUROR REZERVISTILOR SI CHIAR SI MILITARILOR ACTIVI !
  Si acum sa va explic, ca poate nu intelegeti: cand exista deja de peste DOI ANI un proiect IDENTIC - PLx-109/2012 la CAMERA DEPUTATILOR - blocat pe la comisiile de munca (presedinte este dl. IORDACHE, de la PSD) si buget (unde dicteaza gherghina, amicul lui boc), ce rost mai are un proiect (propunere legislativa) identic ?????
  Sa continui cu explicatiile, ca poate chiar nu intelegeti: proiectul PLx-109/2012 va primi avize negative de la cele doua comisii, apoi "pica" la votul in plen in Cam. Dep., pentru ca dupa aceea, liderilor celor doua organizatii ale rezervistilor - SCMD si ANCMRR - li se va prezenta ca o noua victorie si o mareata realizare, dar mai ales o dovada a faptului ca "politicul" se preocupa de problemele rezervistilor, propunerea legislativa B 103/2014 !
  Aceasta noua propunere va porni la lungul drum de peste doi ani...si va fi adoptata la Sf. Asteapta !
  Vreti o dovada ? Va dau doua:
  1. Dl Iordache este si initiatorul PLx-109/2012 !!!!!!!!!!!!!!! Cum d... semneaza un proiect nou cand STIE ca are pe rol unul identic ????? Cat de " binevoitor " sa fii ???
  2. Dl. Zgonea - un initiator de marca, nu ? - a primit in martie Raportul institutiei AVOCATUL POPORULUI, unde la pag.87 este prezentata problema " suspendarii nelegale a pensiilor", iar la pag.88 sunt SUGERATE cele trei modalitatti : abrogarea, suspendarea diferentei si/sau impozitarea diferentiata (sau plafonarea cumulului). Deci primeste Raportul, il citeste, STIE ca are un proiect caruia ii mai trebuie DOI PASI ca sa treaca, iar dumnealui initiaza UN ALT PROIECT !!!!!! Pai sa nu innebunesti ????????
  Aceeasi tactica se va aplica si proiectului noii Legi a Pensiilor Militare de Stat care va este ascuns dintr-o mana in alta...
  Chiar nu vedeti ca politicul isi BATE JOC DE DUMNEAVOASTRA SI IMPLICIT DE NOI ????
  Eu vad asta... ma intreb de ce nu vedeti dumneavoastra ! Sau poate nu vreti sa vedeti, sau vi se ordona sa nu vedeti !!!!
  Prin decembrie anuntati cu surle si trambite ca ati discutat cu Dl. Vicepremier Oprea despre problema cumulului... Au trecut 6 luni !!!!!!!!!!! Care este rezultatul ??? NIMIC !!!!!!!!!!!!!!
  Macar inchideti pagina ... Domnule comandor Alexandru ! Astept sa ma mai sunati, desi nu prea cred ! Vad ca la apelurile mele nu ati raspuns... Oricum nu aveti ce noutati sa-mi comunicati, iar de scuze si explicatii sunt satul !

  Cpt.cdor (rez) av. Alexandru Groparu (Dan) (alexandru.groparu@gmail.com)
  Tel. 0720211122 sau 0770720827

Bine ai venit, vizitatorule!

Implica-te acum!
Conecteaza-te acum prin: