Referitor la comunicate si interventii care privesc pensiile militarilor
  • Stimati domni , v-ati pus intrebarea de ce oare guvernantii , din toata perioada post-decemrie 2010 , nu au catadixit sa ia in consideratie propunerile si cerintele rezervistilor militari care privesc calcularea cuantumului pensiilor ? Am o banuiala , ca toat ce faceti public pe aceasta tema nu paraseste biroul in care se pun problemele respective ori sunt transmise cu multa intarziere. Consider ca toate actiunile pe care le promovati ca fiind de rasunet sunt doar o amagire si sunt dedicate naivilor. Imi sunt vii in memorie discutiile purtate de catre ANCMR cu seful CPS din MApN cu privire la aplicarea Legii 152/2017 la care nu s-a reactionat la modul de actualizare a pensiilor militare, prezentat de domnia-sa , prin nerespectarea ordinului M25/2016, la care reactia asociatiei a fost ca si inexistenta ( dovada continutul comunicatului dat ulterior ).
  • Referitor la Comunicatul nr. 2 /2018 , inteleg ca problema adoptarii sau respingerii de catre CD a OUG 59/2017 poate fi rezolvata si prin anul 2083. Taraganarea actului legislativ nu este pentru rezervistii pensionari o solutie.
  • ANCMRR este înființată și funcționează având ca scop UNIC, printre altele, NEIMPLICAREA în soluționarea problemelor apărute pe linia respectării legilor care vizează pensiile militare și a drepturilor personalului militar la trecerea în rezervă. Nu fac nimic, ei doar EXISTĂ.

Bine ai venit, vizitatorule!

Implica-te acum!
Conecteaza-te acum prin: