luni consecutive intregi si granita dintre ani...
  • 1. Este corect legal sau nu, sa aleg o perioadă de 6 luni consecutive pentru pensie, în intervalul 25 iunie-25 decembrie 2016? Dacă nu, de ce? Dacă da, de ce?
    2. Este corect sa determini printr-o normativă( ,,sase luni consecutive întregi") pierderea de sute de lei lunar la pensiile colegilor noștri? vezi sutele de rapoartele de pensionare din acest an cu 30 noiembrie sau cu 1 decembrie renunțând la avantajele lunilor întregi noiembrie și decembrie pentru a ajunge cu pensia în plata până la sfârșitul anului 2016 și astfel să nu piardă indexarea de 5% de pe anul 2016?
    4.E chiar atât de sofisticat programul de calcul al pensiilor pe calculator încât aceste ,,luni consecutive întregi\" nu pot fi desfăcute în zile astfel ca fiecare să se poată bucura de unele avantaje primite după o viață de muncă unii plecând de la 14 ani de acasă pentru a sluji patria sub arme? SAU RĂUTATEA E PREA MARE SAU INVIDIA SAU COMODITATEA? CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC?
    5.Dacă ies la pensie în ianuarie 2017 dar lunile pentru pensie sunt din intervalul 1 iulie - 31 decembrie 2016 de ce nu mi se da indexarea pe anul 2016?
    6. Chiar dacă ies la pensie în ianuarie 2017 lunile pentru care mi se calculează pensia fac parte din anul 2016, an în care toți care au ieșit la pensie beneficiază de indexarea de 5%. Ce e de făcut să nu beneficiez de aceste pierderi care nu sunt de loc corecte?

Bine ai venit, vizitatorule!

Implica-te acum!
Conecteaza-te acum prin: