COMUNICAT Nr.45 din 25.09.2014

CONVOCAREA CONSILIULUI DIRECTOR

COMUNICAT Nr.45 din 25.09.2014

Stimaţi colegi,

Vă informăm că în şedinţa din 25.09.2014, Biroul Permanent Central a hotărât ca pe 23.10.2014 să fie convocat Consiliul Director al A.N.C.M.R.R.

Programul zilei va avea două părţi, astfel:

• În prima parte, între orele 08.00-10.00 se va desfăşura o şedinţă informală a Consiliului Director în cadrul căreia preşedintele A.N.C.M.R.R., domnul general (r)prof.univ.dr. Mihai ILIESCU va prezenta cele mai importante activităţi desfăşurate de la Conferinţa Naţională din 06.11.2013 până în prezent şi ce activităţi sunt planificate pentru viitor. În continuare, preşedinţii filialelor Constanţa, Suceava şi Cluj vor informa Consiliul Director cu activităţile principale desfăşurate de către membrii filialelor respective. Aceasta constituind şi un schimb de experienţă.
  • În partea a doua, între orele 10.00-13.00 va avea loc reuniunea aniversară dedicată ZILEI ARMATEI ROMÂNIEI.

Probleme organizatorice:

–      Şedinţa informală se va desfăşura la Sala cinema a Cercului Militar Naţional;

–      Reuniunea va avea loc la sala de Marmură a Cercului Militar Naţional;

–      Membrii Consiliului Director cazaţi la Centrul Cazare – Tranzit şi reprezentare al M.Ap.N. se vor deplasa la Cercul Militar Naţional cu mijloc de transport asigurat de Departamentul Calitatea Vieţii din aparatul de Lucru al Biroul Permanent Central;

–      Ţinuta participanţilor va fi cea militară-costum, cămaşă albă şi eghileţi.

Precizăm că filialele care vor organiza activităţi consacrate ZILEI ARMATEI ROMÂNIEI, le vor desfăşura în aşa fel încât membrii Consiliului Director să fie prezenţi la activitatea din data de 23.10.2014 la Bucureşti.

De asemenea se va avea în vedere şi unele activităţi prevăzute în Programul privind sărbătorirea ZILEI ARMATEI ROMÂNIEI    – 25 OCTOMBRIE 2014 – aprobat de ministrul Apărării Naţionale.

.  PATRIE – ONOARE – DEMNITATE

VICEPREŞEDINTE ŞI PURTĂTOR DE CUVÂNT AL A.N.C.M.R.R.

General-maior (r) // Victor CONSTANDA//